2009. nov. 5.

Ashley Tisdale szilikoncicikkel építené önbizalmát?


Amint arról a holnap (november 5-én) megjelenő Bravoban is olvashatsz majd, Ashley Tisdale ismét kiszőkült. A pár hónapos barna kitérő után Ash egy merész vállalkozással ment el fodrászához, hogy visszakapja régi hajszínét…és régi imidzsét. És hogy miért? Na, azt majd holnap a 12-ik oldalon!

Mindenesetre elgondolkodtató Tisdale kisasszony folyamatos útkeresése. Mióta együtt van pasijával, Scott Speer-el folyamatosan változtatja imidzsét, a régi, aranyosan jó kislányos külsőt sutba dobva próbálgatja a szexisebbnél szexisebb lookokat. Ezzel nem is lenne baj, ám a lány barátai szerint mindez azt takarja, hogy Scott teljes mértékben az irányítása alatt tartja a színésznőt, neki pedig fogalma sincs róla, hogy mit akar! Sőt, abszolút nincs megelégedve magával, ezért azon sem lepődnének meg, ha fél éven belül szilikoncicikkel hódítana.

Reméljük azért ez nem így lesz! Elvégre egy pasi sem ér meg egy ekkora műtétet, főleg, ha te nem akarod. Arról nem is beszélve, hogy a műmellek a plasztikai sebészek szerint sem oldják meg a problémát: történetesen az önbizalomhiányt.

Ash, előbb tisztába kéne jönnöd magaddal, aztán majd el lehet gondolkozni, hogy mi legyen a következő lépés!

Forrás: neon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése