2009. nov. 4.

Karácsonyi CD-n


Újra hallhatjuk az elbűvölő Vanessa Hudgens hangját! A Kétlábonjáró Szépség egy klasszikus karácsonyi dalt énekelt fel a Speciális Olimpiát támogató idei CD-re, "Egy nagyon különleges karácsony" című album idei 7. kiadására.

Vanessa előadásában a 'Winter Wonderland' című híres és közkedvelt számot élvezhetjük majd a lemezen. A 'Very Special Christmas 7' november 24-én fog majd megjelenni az USA-ban, 14 énekes közreműködésével, mint a tiniszenzáció Miley Cyrus, a country csillag Carrie Underwood, a pletykás Leighton Meester, vagy például az újra szőke Ashley Tisdale.

“Egy ilyen évben, ami tele volt meghatározó pillanattal a Speciális Olimpiára és az országra nézve, csodálatos látni, hogy ennek az új generációnak a fiatal csillagjaiban még erős az emberbaráti érzés. Létrehoztak egy nagyszerű karácsonyi albumot, ami vicces, vidám és tökéletes generációjuk rajongóinak.” - nyilatkozta Greg Lapidus, az egyik szervező.

Ráaádsul az US Weekly magazinnak köszönhetően máris megnézhetünk egy helyes képet, amint Nessa rögzítette karácsonyi énekét és föltette az egyszerű kérdést: "Ki nem szereti a karácsonyi dalokat?" Ruhája alapján, és nem a karácsonyi kiegészítőjére gondolok, megállapíthatjuk, hogy Baby V hamar csöppent bele az ünnepi hangulatba, ugyanis azt a bőrruciját viseli, amit a szeptemberben tartott Neutrogena rendezvényen viselt.


Forrás: X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése