2009. okt. 12.

Hudgens a magyar Bravoban


Ha egyáltalán van élet a High School Musical után. Vanessa Hudgens, ahogy a párja, Zac Efron is úgy döntött, megpróbálnak 180 fokos fordulattal egészen más irányban teret hódítani a filmvilágban. Hát…valljuk be, eddig nem sok sikerrel.

De azért utána néztünk annak, ha már sikerfilmekben nem is játszott Vanessa, attól még volt szerencséje néhány alkotásokban mellékszereplőként megmutatni „képességeit”.

A Thirteen című filmben, amiben mellesleg Evan Rachel Wood - aki nem rég az Inni és élni hagyni című sorozatban tűnt fel - és Nikki Reed - igen, a Twilight-saga Rosalie-ja - játszottak. Vanessa mindössze egy aprócska szerepet kapott. Ő játssza a Evan Rachel wood által megformált Tracy legjobb barátját, amíg a Evie (Nikki Reed) fel nem tűnik a színen. Nagy szerep.

Aztán ott van a Thunderbirds című „remekmű”, amiben a Vészhelyzetes Dr. Green (Anthony Edwards) és Ben Kingsley - tudjátok, ő játszotta Gandhit, és mellesleg a Perzsia hercegében is feltűnik majd - szerepeltek. Igazi kincs a Vanessa Hudgens-filmek gyűjtőinek.

És ha már High School Musical-es sztárról van szó, ki mondta, hogy nem futhat össze egy filmben egyik kollégájával a HSM-ből? A Zack és Cody élete című sorozat csak az egyik, amiben Vanessa feltűnt. Ebben viszont először játszott együtt Ashley Tisdale-lel, bár Ashley kb. 87 epizódban volt látható, míg Vanessa csak 4-ben. Ez nagyon szomorú.

Legutóbbi filmes bukásáról, és a terveiről olvashatsz az október 8-án megjelenő BRAVO-ban.

Forrás: neon.hu

+ Ashley posztert is találsz az újságban ha érdekel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése