2009. okt. 22.

Mi újság Ashley?


AshleyTisdale.Com Készítsd a naptárad és dvd rögzítőd! Ashley az MTV egy vadiúj reality műsorában fog részt venni, aminek neve: Styl'd. Minden epizódban 5 különböző kezdő asszisztenst láthatsz a divat világában, akik különböző színészeket és zenészeket öltöztetnek fel.
Az epizód, amiben Ashley fog szerepelni, december 20-án kerül bemutatásra.

MTV.Com: Ebben az új reality sorozatban - a Bunim-Murray Productions és a Margaret Maldonado Agency jóvoltából - nyomon követheted öt kezdő asszisztens valódi életét (barátságok, szerelem, karrier) ahogy 3 nagyszerű, magas végzettségű sztár stylist-nak dolgoznak.
Az MTV ősszel tűzi műsorára ezt a dokumentum sorozatot, ami az asszisztensek életét követi a munkájukban - videoklipek, filmek, vörös szőnyeges megjelenések stb. - és szintén kövesd őket a szabadidejükben, ahol románcokat, egymással versengést találhatsz és azt, hogy próbálnak nagyot alkotni ebben a bonyolult iparban és azt, hogy hogyan élnek meg egy csekély kezdő fizetésből - mindez nagyszerűnek látszik.
Minden epizódban egy híres Hollywood-i sztár stylist-jává válnak. A 3 profi stylist: Jen Rade (Pink & Amy Winehouse), Eric Archibald (Puffy & Usher), és Julie Weiss (Britney Spears & Eva Longoria).
Mi történik mikor kevered az első osztályú, profi sztárok stylist-jait lelkes, kezdő stylist-okkal, mindannyian versengenek a egy munkáért a Margaret Maldonado Ügynökséggel? Nézd meg ősszel az MTV-n!

Nézd meg itt a bemutató videót. (Ashley 0:55-nél és 1:50-nél van benne.)

AshleyTisdale.Com: Ashley egy új koncertet fog adni. A Scottsdale Fashion Square-ben, a Microsoft Store-nál, október 22-én.
Az ajtók reggel 10-kor nyílnak és a jegyek az első 1000 szerencsés látogató kap jegyet, akik bejuthatnak Ashley délután 5-kor kezdödő koncertjére. Ha lesz valami új, az oldalon értesülhettek róla.


A hírekért köszönet Valcsinak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése