2009. okt. 21.

Törölték a Bandslam premiert


Rájár a rúd Vanessa Hudgensre. Hiába próbál kitörni a High School Musical aranyos kislányszerepéből, valahogy nem megy neki. A próbálkozása eddig nem hozott sem sikert, sem elismerést, sem kiugrási lehetőséget. Még az sem segített, hogy meztelenkedett. És még ez is.

Ahogy böngésztem a netet, hogy összeszedjem, milyen filmeket mutatnak be a mozikban a héten, belém vágott felismerés: múlt héten még ott volt az ajánlók között a Bandslam című Vanessa-film, és most…most sehol sincs. Ez nagyon gáz. Eleve rossz hírét zengték be már Amerikában is. A kritikusok lehúzták, és túl sokat sem vártak ettől az „alkotástól”, de az, hogy nálunk még a mozikba sem jut el…??? OK, valószínűleg DVD-n kigurul majd valamelyik kiadó futószalagjáról, de akkor is.

Vanessa, azt hiszem érdemes lenne átértékelni a karrieredet. Meztelenkedéssel nem érsz el semmit, a filmjeiddel sem nagyon jutsz előrébb. Bár még ugye ott van a Beastly című Szépség és a szörnyeteg újrafeldolgozása. De ezek után már ettől is nagyon félünk.

Forrás: neon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése