2009. aug. 7.

Itt van az új generáció

Reszkess, Britney! Itt vannak az új trónkövetelők, akik közül jó néhányan nemcsak a zenei életben, hanem a legklasszabb filmekből is kérik a részüket. A Cosmo.hu most bemutatja nektek a sztárcsajok legújabb generációját: függöny fel!


Szinte nincs olyan ember a Földön, aki ne hallott volna Hannah Montanáról: a tinisztárt a Disney cég legújabb üdvöskéje, Miley Cyrus alakítja, aki a szerepnek köszönhetően maga is világhírre tett szert. A Hannah Montana sorozatból film is készült, és a világon több százezer ajándéktárgyat és könyvet adnak el a szép, kedves és nagyon-nagyon népszerű Hannah, azaz Miley arcával.

Kristen Stewartot az Alkonyat című film tette világsztárrá: a csinos lány Robert Pattinson oldalán egy csapásra a legnépszerűbb színésznők táborában találta magát, ami láthatóan még szokatlan számára.

Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens a High School Musical filmekkel váltak világhírű sztárokká, most popkarrierjüket építgetik, és immár rajongók ezrei lesik minden lépésüket. Vanessára sokan azért is kíváncsiak, mert évek óta a tinilányok nagy kedvencével, Zac Efronnal jár.

Demi Lovatót pedig a Camp Rockból ismerhetjük: a fiatal tehetség előtt nemcsak azért állhat nagy jövő, mert jól mutat a filmvásznon vagy a tévé képernyőjén, hanem azért is, mert énekel – nem is rosszul… Első albuma 2008 szeptemberében jelent meg, és Here We Go Again című második lemeze is nagy sikerre számíthat. Ez elég szép eredmény, ha az ember lánya még 17 sincs…


Top 5: új sztárcsajok a horizonton!

1. Miley Cyrus
2. Kristen Stewart
3. Ashley Tisdale
4. Vanessa Hudgens
5. Demi Lovato

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése