2009. aug. 7.

Legjobban keresők között


A Forbes magazin ismét közzétett egy olyan listát, melynek akár a legutolsó helyen álló szereplőjével is biztosan szívesen cserélnénk mindannyian! Ugyanis a világ legjobban kereső ifjú celebjeiről van szó. De vajon kik kaszáltak a legtöbbet 2008-ban?

Talán nem meglepő, hogy miután párjával, Jay Z rapperrel megnyerték a legjobban kereső párok összesítését, Beyoncé Knowles szólóban is mindenkit megelőzött: az énekesnő lett ugyanis a Forbes magazin szerkesztői szerint a 2008-as év legjobban kereső, 30 év alatti sztárja.

A 27 esztendős Beyoncé 81 millió dollárt, azaz átszámítva 16,5 milliárd Ft-ot keresett egyetlen év leforgása alatt! A második helyezett Justin Timberlake nagyjából ennek az összegnek a felét, 44 millió dollárt (9 milliárd Ft-ot) tett zsebre.

A top 20-ban még olyan hírességek kaptak helyet, mint Keira Knightley, a Harry Potter mozikból ismert Daniel Radcliffe és Emma Watson, az Olsen-ikrek, valamint a High School Musical filmek sztárjai: Zac Efron, Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése