2009. aug. 3.

V-t ekkor és itt láthatod


Kétlábonjáró Szépségünk már szinte oly' régóta nem mutatkozott meg előttünk, hogy lassan legszívesebben mégis néhány paparazzit kívánnék Montreal városába. Úgy értem, kezd nagyon hiányozni, na! :)

Pedig zajlik ám az élete. Forgat, talán ebben a pillanatban is bámulatos karrierjén dolgozik. És ez nem fog változni a következő hónapokban sem.

Szerencsére, az némi vigaszt is ad, hogy ha épp nem is látjuk őt nap mint nap, eleget és megfelelően foglalkozik vele a sajtó, hiszen nem hiába csinálja azt szorgalmasan, amit szenvedélyesen szeret. Naponta kapunk új filmjét reklámozó interjúkat, klippeket, cikkeket, amelyekből még tovább fokozódik iránta szeretetünk, nem igaz? :)

Ami viszont még jobb, lassan tényleg a "Bandslam"-be botlunk úton-útfélen. És amint elérkezik a nyár utolsó hónapja, Vanessa is újult erővel csatlakozik a kampányba! :) Amit eddig tudunk (de ennél sokkal több jön):

Augusztus 1. - Bandslam verseny, Boston

Augusztus 2. - Bandslam verseny, Philadelphia


Augusztus 4. - Regis and Kelly talkshow, New York

Augusztus 5. - Jimmy Kimmel talkshow, Los Angeles

Augusztus 6. - Bandslam világpremier, Los Angeles

Augusztus 11. - Bandslam soundtrack megjelenés

Augusztus 12. - Bandslam megjelenés, Egyesült Királyság

Augusztus 14. - Bandslam megjelenés, Egyesült Államok

Az augusztus első napján zajló versenyt, a MAGIC 106.7 rádió és Summit Entertainment szerevezésében rendezik meg a Burlington Mall-nál, ahol Boston legjobb bandáját, vagy előadóját keresik 10 és 18 év között! A két kiválasztott döntős Vanessa Hudgens előtt mérkőzhet meg egymással. A végső győztest a 20 éves színész/énekesnő fogja kiválasztani, és az első helyezett biztosan részt vehet egy New England-i tehetségkutató shown, továbbá természetesen találkozhatnak Vanessával, stb, stb. Jó muri! ;)

A philadelphiai verseny egy kicsit máshogy folyik majd le, előre rendezik meg, de a győztes augusztus 2-án a Franklin Mills Mall-nál délben élőben léphet fel a "Bandslam" csillaga előtt, ráaádsul további fellépések és díjak vána még rá(juk). Ráadásul többek között 10 darab jegyet is kapnak a zenés filmre, amit premier előtt megnézhetnek még aznap! Hmm, csábító! :)

Aztán, még egy másik kiemelkedő eseményről nem szabad megfeledkeznünk, augusztus 9-én tartják meg a napfényes Los Angeles városában az idei Teen Choice Awards-ot, ahol Baby V több kategóriában is fellelhető az esélyesek között. Tőlünk függ, hogy jelölését szörfdeszkára váltja-e, ahogy Kedvese, kutyusa, és a HSM3 is! :)


A további eddig megerősített "Bandslam" megjelenési dátumokat ITT találjátok! Egyelőre Magyarország még nincs a listán , de! m* megtalálta a magyarországi megjelenési dátumot: október 22!


Forrás: X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése