2009. jún. 11.

Ashley villantott


Mert minket csak ez érdekel, mi? Titkos randik, fehérneműk, fekve hányó sztárok, melegsite-okon feltűnő ikonok meg rosszul öltözött modellek. Na jó, ki tudná megmondani, hogy a sztárok fehérneműje még benne van-e az életüket bemutató vállalható fotók témakörében.Szerintünk igen. Mindenki villant, csak nem mindenkit fotóznak le, mert az átlagcsajok nyomában nem rohannak állandóan paparazzik. Ami kár egyébként. Amúgy Ashley Tisdale sem szólhat egy szót sem. Aki csipőt is alig takaró hosszúságú miniszoknyát kap magára, azzal előbb-utóbb megtörténik a baleset, és persze, hogy fotózni fogják. A hollywoodtuna pedig megírja.

És, hogy ne mondjátok, hogy a blogok csak arra vannak, hogy fikázzanak: Ashley Tisdale bugyija menő. Kis fehér miniszoknyához, visszafogott, és mégis szexi bugyit venni megazsírság, ízléses, és mutogatható dolog. Ashley jó csaj na! Viszont hatalmas akaraterővel megálljuk, hogy szóljunk pár keresetlen szót a cipőjéről.
És bár igaz ez egy rajongói oldal,de elismerjük sztárjaink hibáit!Semmi baj Ash ilyen megtörténik bárkivel csak mi még nem vagyunk sztárok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése