2009. jún. 29.

Macskanő


Vanessa Hudgens-t legjobban a High School Musical-ben való szerepéből, Gabriellaként ismerjük, de az ő álma egy fekete bőrszerelésben eljátszani valakit. A "Beastly" forgatásán találkozva a 20 éves csillag elárulta vágyát: megformálni Macskanőt.

Amikor az MTV News arról kérdezte, melyik képregénykaraktert vagy történetet szeretné vászonra vinni, Vanessa bizonytalanul válaszolt: "Csodanő?" Aztán azonnal hozzátette: "Őszintén, amikor gyerek voltam, az egyik oka annak, hogy a szüleim rájöttek arra, hogy szeretem a show bizniszt az volt, hogy minden egyes nap a Macskanő jelmezembe öltöztem föl." Miután elmesélte, a karakter hogyan inspirálta színészi karrierében, azzal folytatta: "Úgyhogy talán egyszer... eljátszhatom Macskanőt."

Vanessa, aki bevallotta, hogy rengetegszer megnézte a "300"-at, Michelle Pfeiffer Macsaknő-megjelenítését az 1992-es "Batman visszatér"-ben egyik kedvenceként írja le. "A jó karakternek kellene lennie, de ez mindig mókás, mindig nagyszerű. Nők s*ggeket rúgnak szét, tudod? " - magyarázta.

Vanessa Hudgens jelenleg a "Beastly" forgatásával elfoglalt, egy fantasztikus szerelmi történtén, ami a "Szépség és a szörnyeteg" mesén alapul, amiben ő játssza a női főszereplőt, Linda Taylor-t. Egy másik közeljövői projekt Vanessa számára Zack Snyder thrillere, a "Sucker Punch".


Forrás: X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése