2009. jún. 7.

Első montreáli képek

Az ifjú Vanessa Hudgens jelen pillanatban Montrealban él. A 20 éves leányzó azért utazott a szomszédos Kanadába, hogy elkészítsen egy új filmet, "Beastly" címen.
Nessát először szerdán, június 3-án szúrták ki a kanadai fotósok a város utcáin, egyelőre úgy tűnik a színésznő egy igazán remek helyre érkezett, mindenesetre nyugisabbra, mint Los Angelesben szokott lenni.


Először tett egy gyors kitérőt a helyi Starbucks-ba, és egy kávé magához vétele igazából indokoltnak is látszik. A Kétlábonjáró Szépség erősen hűvös környezetbe csöppent. :) Majd folytatva a császkálást az Ogilvy nevű áruházba is betért, és a parfümrészlegben válogatott néhány új illat után.

Ami egy kicsivel érdekesebb, Vanit egy ingatlanügynökkel is látták Montrealban, miközben egy kis apartmant, lakást kerestek a gyönyörű színésznő számára az óvárosi részben. Úgy tűnik Vanessa a nyárra, a forgatás idejére szeretne magának egy állandó helyet, nem pedig valami hotelszobát, és ez szimpatikusnak lépésnek is tűnik. Így még nagyobb az önállóság, a nyugalom, és akár vendégeket is fogadhat. És ez bizonyára elő fog fordulni. Lesznek oda-vissza utak, nem kell félni.



Annál is inkább, mert ha emlékeztek nem régen hírül adták, hogy Vanessa részt fog venni az idén 20. alkalommal megrendezett Time For Heroes rendezvényen L.A-ben, és bízhatunk benne, hogy ez a jelenés még mindig áll. Nem okoz problémát, egy viszonylag rövid repülőút vissza haza, és az az érzésem, hogy nem ez lesz utolsó... :)

Az első kanadai candidokat ITT találjátok meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése