2009. jún. 16.

Beastly szereplők jellemzése

Vanessa Hudgens, mint az egérkeszerű Linda Owens. Lindy a könyvben egy vöröshajú, zöldszemű, szeplős 16 éves lány, akire egy kis fogszabályzás is ráférne, legalábbis Kyle Kingsbury szerint. Imádja a könyveket, csak úgy falja őket, kezdve Shakespeare szonettjeitől a Jane Eyre-ig. Egyetlen kiutat sanyarú sorsából, szegénységéből és édesapja elnyomásából a tanulás jelenti, az egyetem. És... ő tanította meg Kyle-nak értékelni a rózsákat.

Mary-Kate Olsen, azaz a boszorkány Kendra Hilferty. Pontosan úgy néz ki Alex Flinn regényében, mint valami szellem. Fekete ruhákat visel, olyanokat, amiket vagy terroristák, vagy boszik hordanak. És hát ő ugye az utóbbi. Zöld haj, világoszöld szem, hosszú orr. Mint aki segítségre szorulna. Pedig egyáltalán nem. Ő az aki segít, igaz, nem túl hétköznapi módon.

Alex Pettyfer, alias Kyle Kingsbury, később Adrian. A New York-i elit gimi, a Tuttle egyik legnépszerűbb kölyke. Szintén 16 éves, akinek látványától minden lány elalél - már a neve is jóképűt jelent. Apja a híreket vezeti a tévében, úgyhogy gazdag, elkényeztetett és igazán gonosz. Csak a külsőségek érdeklik, ám minden megváltozik, amikor Kendra bosszút áll rajta. S az idő múlásával, Adrian néven, egy igazi szörny bőrében értékrendje teljesen megváltozik.

Forrás: X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése