2009. júl. 13.

Bandslam kritika

Megérkezett az első igazi kritika a már csak durván egy hónap múlva megjelenő "Bandsalm"-ről, és azt hiszem, összeségében nagyon tetszetős visszajelzés. Ráadásul ígér többet is! :)

A "Bandslam"üt! Igazán élveztem ezt a filmet! És a "Twilight" rajongóknak; megerősítve! A "New Moon" trailer be lesz mutatva!

Elképzelésem sem volt, mit várjak a "Bandslam"-től, de volt hitem a rendezőben, Todd Graff-ban, hogy csodákat tesz az alapanyaggal. 2003-ban Graff írta és rendezte a "Camp" című filmet, ami 'Grand Jury' díjra volt jelölve az az évi Sundance filmfesztiválon.

Ez alkalommal a rendező éneklő diákokkal tért vissza és egy ütős soundtrackkel az egyik legígéretesebb nyári filmet adta nekünk.

Vanessa Hudgens (Sa5m -- 5-öst nem ejtjük) és Alyson Michalka (Charolotte) fantasztikusak, de az újonc Gaelan Connell (Will Burton) a film vezére. Az ő szerepe, mint egy középiskolás lúzer aki hatalmas rajongással van a rock and roll iránt, a lényeges pontja a filmnek. De az állandó jelenet-lopó Lisa Kudrow, aki Gaelan édesanyját játssza, ellopja a showt.

Nincs egyetlen hiba sem a filmben, a forgatókönyv vicces és megérintő, és a végeredmény egy édes film arról, hogy a gyerekek meg akarják nyerni a Bandslam-et, az évente megrendezett versenyt, ami a gimis bandákat profi rocksztárokká avanzsálja!

Oh, tényleg, van egy beugrás egy tekintélyes rockistentől!

Szóval, ez nem "High School Musical." Bízz bennem!

A "Bandslam" Amerikában augusztus 14-én nyit! Hamarosan megjelentetem a teljes kritikámat és az inetrjúimat Vanessa Hudgens-szel, Alyson Michalka-val, Gaelan Connell-lel és Lisa Kudrow-val!

"TWILIGHT" HÍREK:

A Summit kapcsolatom megerősítette nekem, hogy a "Twilight Saga: New Moon" trailert le fogják vetíteni a "Bandslam" előtt a mozis vetítéseken! És azt mondta, hogy nagyon jó előzetes! Viszont semmi mást nem mondhat... a francba, azt kívánom, bárcsak levetítették volna a tegnap esti vetítés előtt is, de azért próbálok további információt kérni! ;)

Forrás: X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése