2009. júl. 15.

Vanessa Michael Jackson-ról

Vanessa Michael Jackson - ról beszélt pár szót a minap!Egyre több interjút ad Bandslam kapcsán, de ezúttal a Michael - lal való találkozásáról kérdezték! Érdemes meghallgatni a szívből jövő válaszát!Nagyon korrekt, de ugynakkor szívbemarkoló vallomás! Vanessa szerencsésnek mondhatja magát, hogy személyesen is ismerhette a pop zene legnagyobb királyát! (R.I.P - M.J.)

Vanessa felfedi, hogy a Pop Királya és a gyerekei meglátogatták High School Musical stábját, amikor Las Vegasban körúton voltak! Zac Efron-t is rabul ejtették!

" Kaptam egy lehetőséget hogy találkozzam vele, hihetetlen volt. Kenny Ortega, a HSM direktora, vele dolgozott az utolsó körútján és eljött a bemutatók közül az egyikhez, amikor Vegasban voltunk.
A gyerekeivel kulisszák mögé jött és annyira édes és normális volt és ez igazán szomorú. Mindig emlékezni fogok erre. Ez rendkívül szürreális volt. Annyira csodálom volt találkozni vele, és látni, hogy ő egy normális emberi lény, őrült volt. Sikerült megint beszélnem vele a telefonon... ez annyira fura volt, kedves, de hogyan csevegsz Michael Jacksonnal? Ez fura volt, de ő annyira kedves volt és nagylelkű!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése