2009. júl. 2.

Snyder most megmondja


Zack Snyder Sucker Punch-os rosszlánnyá változtatja a High School Musical Vanessa Hudgens-ét.

Zack Snyder rendező, a 300 és a Watchmen mögött álló szemmeresztő filmkészítő, nem mást, mint Vanessa Hudgens-t szerződtette le a következő akciófilmje, a Sucker Punch egyik szerepére. Mivel igazi akcióhősi szerepre nem tudott alapozni, a feltételezés számított, hogy a High School Musical csillaga fizikailag megerőltetőbb dolgokra képes az alapján, ahogy Troy Bolton körül pörgött.

„Nem, először egyáltalán nem ilyen szemszögből néztem.”- magyarázta Snyder, visszhangozva Hudgens izgatottságát a film iránt, amely egy bezárt lánycsoportról szól, akik a fantáziájuk segítségével menekülnek el. „Elpróbálta, részt vett a jelenet meghallgatásán. Először nem voltam biztos benne – a többiek a meghallgatáson mondták, hogy "Ó, most jön Vanessa", én meg, hogy "Ó, oké" – jól hangzik, de tényleg nem tudtam, mit gondoljak.”

„Akkor megnéztem a felvételt, és szó szerint azt mondtam "Wow, ő jó".” - elevenítette fel Snyder. „Ő tényleg jó. Utána beszéltem vele arról, hogy mit kell tennie.”

Amit Hudgens-nek tennie kell az az, hogy csatlakozzon Emily Browning-hoz, Jena Malone-hoz, Jamie Chung-hoz és Abbie Cornish-hoz az intenzív edzésben. És utána hagyja maga mögött a HSM-es múltját, és rúgjon szét pár s*gget Leonidas király stílusában.

„Látni fogjátok, amint géppuskával lövöldöz, harcol, kiveri a lelket az emberekből.” - árulta el Snyder, akinek legújabb filmjei, az akciódús Watchmen és a 300 heteken belül megjelennek Blu-Ray-n. „Ez vicces – a fizikai kiértékelésen nagyon sportosnak bizonyult. Ő táncos, és ez a koreográfia jó móka lesz számára.”

„Ez lehetővé teszi számára, hogy kinyújtózzon, és azt tegye, amit szeretne, úgy, hogy nem teszi ki magát túlságosan a filmnek – de ugyanakkor olyan dolgokat csináljon, amit az emberek még sohasem láttak tőle.” - tette hozzá, mondván, hogy mivel Hudgens nem a film főszereplője, szabad lesz annyira, hogy kísérletezhessen egy kicsit. „Nagy szerepe van, de nem ő a film középpontja.”

Az sem sértette meg Hudgens-t, hogy Snyder tudta, hogy ha őt választja, a világ legcoolabb apukája lesz. „A lányom most lesz 16 éves… Van még egy 14 éves lányom, Eli és Autumn pedig 12 évesek.” - mondta a filmkészítő vigyorogva. „Imádják a High School Musicalt. Próbálnak közömbösek maradni [az iránt, hogy az apjuk Vanessa Hudgens-szel lóg], próbálnak úgy tenni, mintha nekik mindegy lenne. De az igazság az, hogy nagyon is érdekli őket.”

A Sucker Punch forgatása hamarosan megkezdődik, és Snyder 2011-re jósolja a megjelenését.


Forrás: X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése