2009. ápr. 24.

Ashley-s Bravo cikk fordítása


Nos Ashbaby bekerült a német Bravo-ba, melynek scannelt két oldalát HQ-ban megtekinthettek. Voltam olyan kedves és lefordítottam nektek a cikket ami Tizzynkről szól. nos, lássuk csak...."


"Egy héttel ezelőtt a férfivilág élete felfordult. Az álomcsaj, Ashley Tisdale kijelentette az év Szerelmi-szenzációját: újra szingli! A leheteő legjobban élvezi ki az életet. Ugyanis, mióta a 23 éves színész-énekesnő szakított Jared Muriolloval majdnem 2 év járás után, jobban érzi magát mint valaha: Nevet, mosolyog, az ellenállhatatlan sexy Ashley igazi Flirt-Hercegnővé nőtte ki magát. Nem csoda,hogy a férfiak sorban állna érte: a HSM-Hercegnő szívét rengeteg jelölt próbálja meghódítani.


1.jelölt: Scott Speer(26). Izzott a levegő Ashley és a kliprendezője Scott között, miközben az It's Alright, It's OK videoklipet forgatták, kéz a kázben szerelmes pillantásokkal bombázták egymást. Szerelems első látásra? Nem! Ők már 2007 óta ismerik egymást. Ashlynek a He Said She Said, Not Like That és Suddenly klipjét is Scott rendezte. Csak Ashley akkor Jared-del volt - és szőke.


Mióta barna lettem a srácok másképp viszonyulnak hozzám. Mondta a multi-tehetséges a BRAVO-nak mosolyogva: Talán a féfiak szőkével ismerkednek, és barnával házasodnak. Minden bizonnyal van valami valóságalapja. Ashley az európai promóciós turné előtta LA-beli reptéren Scott után sóvárgott. A dzsentlmen egy hatalmas virágcsokrot adottt a lánynak, illetve cipelte helyette a bőröndjeit.


Nem ő az egyetlen férfi az új , izgalmas szerelmi életében. A "90210" sztárjával Adam Gregoryval(21), aki Ash volt pasiját játsza a videoklipben, szintén nagyon jól kijött. Az egyik rajongókhoz intézett üzenetében Ashley az égig dícsérte Adam-et: Adam nagyon aranyos és kedves, tiszta élvezet vele a munka. És mi volt Adam reakciója?A Mega-Star-nak így nyilatkozott:"Ki képes ellenállni neki? Valójában én nem tudok" De Ashley még egy vasat tart a tűzben. Az utóbbi időben Tizzy nagyon sokat járkál ki egy ismeretlen férfival a privát barátai közül. Toluca Lake-i séta, Mo-ban ebéd és az a sok együtt töltött idő. 3 pasi - 3 szívdobbanás. Úgy tűnik Hollywodd legforróbb lányára még vár némi intézkednivaló a szerelemben..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése