2009. ápr. 13.

Zanessa újra együtt

Végre biztos infókhoz jutottunk abból a szempontból, hogy Vanessa mért utazott New York-ba.

Vanessa azért repült a Nagy Almába, hogy támogassa kedvesét, Zac Efron-t, aki legújabb filmjét, a 17 again-t promotálja a városban.


Erre akkor derült fény, mikor a párt lefotózták a lesifotósok, amikor kéz-a-kézben elhagyták a Saturday Night Live after party-ját, ahol Zac volt a házigazda a promotálás miatt.


Képek Zanessáról ITT.
Később:A Saturday Night Live-ban természetesen szó esett Vanessa-ról is. Zac elárulta, hogy a mi Nessa-nk mit gondol a legújabb James Bond-ról, Daniel Craig-ről:
“Vanessa szerint Daniel Craig a hollywoodi hódító. De én is bele vagyok esve Daniel Craig-be - ő annyira klassz. Szóval megengedem neki [Vanessának], hogy szeresse. De Ryan Gosling-ért is odavan. Van egy listája.”
Nos igen, Daniel tényleg nem rossz pasi és szerencsére Zanessa-nak ismét egyezik a véleménye!:)
Aztán hamár Zac és 17 again... Zac promotálása már egy jó ideje tart és azóta számtalan interjú készült vele, és volt köztük olyan is, ahol V is megvolt említve.
Az első ilyen alkalom a Daily 10-nek készült interjú, amikor is Zac-et, egy 7 éves rajongója arról kérdezte, hogy Vanessa-val szerelmük szerelem volt-e első látásra.
Zac pedig kedvesen elárulta, hogy életüknek abban a szakaszában és abban környezetben határozottan az volt. Szerelem első látásra. ♥
Második alkalommal, pedig nem is maga Zac említi kedvese nevét, hanem egyik filmbéli partnere, Lorna Scott.
Lorna elárulta, hogy Baby V többször is járt a 17 again forgatásán és nagyon kedves és személyes volt az ott dolgozókkal, és azok barátaival, családjaival. Beszéljünk a fiatal szerelemről! Az a kettő egyszerűen gyönyörű és igazán kedvesek mindenkihez. Zac és Vanessa megbizonyosodtak, hogy minden gyerekkel találkoztak és Vanessa mosolygott és folytatta a beszélgetést velük, amikor Zac dolgozott.

1 megjegyzés:

  1. Increase your pagerank by buying visitors and many publishers will pay you to put their ads on your blog! Visit www.upyourank.co.nr! It's very cheap! (use google translator from Indonesia to English)

    VálaszTörlés