2009. ápr. 16.

Ashley vidik


Tizzy videó blogjában megmutatja a stúdiót, ahol is dolgozik/ott, és a dalokat veszi fel. Majd utána a a bandáját halgatta meg és mutatta be. Tulajdon képpen egy napját láthattuk. Készültek képek is. a Képeket itt, a videót pedig itt nézhetitek meg.
Ashley küldött egy új vlogot, amiben is megünnepelte, hogy kijött az új száma, az It's Alright,It's Okay. A videóban is azt hangoztatta, hogy mennyire izgatott, h kijöttt a szám és már elérhető az ITuneson is, és reméli, hogy tetszik nekünk. Hát azz hiszem nagyon sok ember nevében beszélek, amikor is azt mondom tetszik :) . A videót itt nézhetitek meg.
Ashley nem olyan rég a KISS FM rádió állomáson járt , ahol is egy riportot készítettek vele, Készült egy videó is, ahol Ashleyvel beszélgetnek. A videóból kiderül az is, hogy egy szerencsés emberke nyerhet egy sapkát egyenesen miss Tisdale aláírásával. A videót ide kattintva megnézhetitek ti is ;).
A radio disney is meginterjúvolta Tizzyt. Úgy látszik most mindenki csak Ashleyt akarja :D. A interjút április 14én készítették és eléggé hosszú lett. A 3 részletben hallgathatjátok meg. Itt elérhetitek az első részt, ide kattintva a második részt és végül itt találjátok a harmadik részt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése