2009. ápr. 18.

Egy új főszerep Ness számára

Wow! Végre biztossá vállt egy újabb projekt Vanessa számára!

Igaz, még a múlt hónapba, de az Orgio közzétett két bejegyzést, melyben olvashatunk a Sicker Punch szereplőiről és a váltásról.

"Zack Snyder, a Watchmen rendezője telhetetlen, ha nőkről van szó: következő, Sucker Punch című filmjéhez nem kevesebb, mint öt szexis színésznőt szedett össze, Amanda Seyfriedet (Mamma Mia!), Vanessa Hudgenst (High School Musical), Abbie Cornisht (Cigánykerék, Candy), Evan Rachel Woodot (Tizenhárom, A pankrátor) és Emma Stone-t (Superbad, A házinyuszi).A sztori, amit Snyder egy Steve Shibuya nevű fickóval közösen írt, izgalmasan és bizarrul hangzik: egy kislányról szól, akit gonosz mostohaapja elmegyógyintézetbe zárat. A lányra hamarosan lobotómia (az agy homloklebenyének leválasztása) vár, de ő egy képzelete által teremtett fantáziabirodalomba menekül, ahol öt tárgyat kell megszereznie ahhoz, hogy végleg megszabaduljon gyötrelmeitől. A fantasy-akció-thriller Snyder szerint olyan lesz, mint "az Alice Csodaországban, csak gépfegyverekkel". A főhősnőt játssza majd Seyfried, a másik négy színésznő is kórházi ápolt lesz, akik szintén átszöknek a fantáziavilágba.
Pár hete számoltunk be arról, hogy a Watchmen és a 300 rendezője, Zack Snyder Sucker Punch című fantasy-akció-thrillerjéhez öt rendkívül vonzó fiatal színésznőt toborzott össze. Múlt héten a főszerepre kiválasztott Amanda Seyfried (Mamma Mia!) egyéb elfoglaltságai miatt kénytelen volt kiszállni a projektből, de Snyder már meg is találta a tökéletes helyettest Emily Browning személyében. [...]

"Nos sok újat nem mondott nekem ez a cikk, csak annyiban volt új, hogy Amande nem szerepel benne... De ha már az Origo is írja, hogy V is benne lesz, az már tuti siker! Emellett már több amerikai lapon is olvasni, hogy biztosan látható lesz V Zack legújabb filmében. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése