2009. ápr. 15.

Ashley-s képek!

És akkor az Ashleys képek xD Úgy döntöttem hogy ezeket meg így a videókat egybe veszem, mert külön nagyon sok lenne :\Szal akkor először is Ashleyt látták kimenni Április.14.-én (tegnap) a házából! Ashley beszállt egy limóba, majd elment valahova, gondolom a Kiss FM stúdiójába! Képek itt.

Miután lezajlott a Kiss FM stúdiójában az inetjú, a beszélgetés a rajongókkal, a dal "premierje", és a promotálás, Ashley ugyanúgy beült a limóba, mint ahogyan jött, és haza ment. Képek itt.

És ha valakinek még nem elég ez a 2 candid 14.-éről, az örülhet, ugyanis a paparazzik lekapták, ahogyan Ashley megérkezik a Burbanki repölőtérre (California). Ashley (ismét) eluzazott (megint) azért, hogy promotálja az új albumát. Ő aztán nem sajnálja rá az időt :D Képek itt.

És végül pedig Ashley a Covergirl :D A német Bravo mostani számában megjelent egy exkluzív cikk Ashről (+ egy új fotózás?!) az új albumáról! Ha ez még mindd nem lenne elég, Ashley még a címlapon is virít, szal nincs okunk a panaszkodásra :D Képek itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése