2009. ápr. 19.

Hírmorzsák Ashről!


Ezenkívül Ashley megérkezett New York-ba, ahol a "Remény Városa" jótékonysági rendezvényre kapott meghívást.A rendezvényre árpilis 16-án került sor amerikai idő szerint.

Egyébként ha már New Yorknál tartunk, Ashley két helyi tévéműsorba is hivatalos, mindkét helyre természetesen az új albumának promotálása miatt. Az egyikre Június 16-án kerül sor, ez a "Good Morning America"-ban, a másik pedig a "The View", egy nappal később, június 17-én. Mindkét műsor az amerikai ABC csatornán lesz látható.


Ugye azt már emlitettük, hogy Ashley részt vett egy jótékonysági partin, méghozzá név szerint a Remény Városa jótékonysági estélyen . Az esemény New Yorkban került megrendezésre. És a rendezvény előttt készült egy kép, amint Ash-t épp sminkelték éskészülődött az eseményre. A képet itt nézhetitek meg.


És még a legvégére van egy hírem a turnéval kapcsolatban, merthogy lesz Guilty Pleasure koncertkörút, augusztusban kezdődik el, az Egyesült Államokban. Nagyon remélem, hogy csak egyelőre, és Ash Európát is útba ejti, hiszen itt is a rajongóiból Dunát lehetne rekeszteni, nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése