2009. ápr. 16.

Német Bravo


Emlékeztek arra, hogy az elmúlt hetekben Ashley elég sokat utazgatott az új albuma kapcsán Európába? Remélhetőleg igen, ugyanis Miss Tisdale Németországot is útba ejtette, melynek utóhatásai már jelentekeztek egy Bravo címlapként.

"A kitáruló ajtón egy lány lép be, Hollywoodból már olyan jól ismert kedves mosolygó arccal, s besétál a szerkesztőségbe. Hű, Ashley egész egyszerűen lenyűgözően néz ki! Kicsi fekete ruhát visel, hozzá magassarkú cipőt "Helló, Bravo! Annyira király itt lenni..."- húzza a száját széles mosolyra, mellyel megőjríti a fiúkat. Apropó fiúk, jó híreink vannak: ez a kis 23 éves, ismét szingli!"

Íme az interjú felkonferálása egyenesen a magazinból, ahol Ashley beszámol a Jared Murilloval történt szakításáról- ugyanis a hír igaz: tényleg szétmentek-, valamint a közel jövőben megjelenő albumáról is ejt néhány szót.
Ha igényt tartotok a teljes interjú magyar fordítására, akkor jelezzétek a chatben, és én szívesen lefordítom. ;) Addigis szkennelt oldalakat a német Bravo magazinból itt megtaláljátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése