2009. ápr. 22.

Párosan szép az élet!




Úgy tűnik a 2oo9-es év hasonlóan elfoglalt lesz, mint a tavalyi volt. A forgatások és promótálások időszaka egymást követi.

Ez Vanessa Hudgens számára a következőt jelenti. Nyáron, június közepén Montreal-ban belevág egy új film készítésébe, mely a "Beastly" címet viseli. A CBS Films csak most hirdette ki, hogy legújabb projektük Alex Flinn azonos című regényének megfilmesítése lesz Daniel Barnz direktori keze alatt, ami amolyan napjainkban játszódó Szépség és a szörnyeteg.

A "szörnyeteg" egy jóképű, gazdag, manhattani fiú, aki megszabadul egy randitól, ezért bosszúból súlyos átkot helyeznek rá, és olyanná változtatják, amit önmaga is utál. A groteszk átváltoztatás látszólag lehetetlen helyzetben hagyja; ahhoz, hogy megtörhesse a csúnya varázst, meg kell találni az igaz szerelmet.

Az már nem is csoda, hogy Vanessa Hudgens-t a "szépség" szerepére szánják, egy Linda/Lindy nevű lány bőrébe bújik, aki minden bizonnyal végül meg tudja változtatni Kyle-t, akit állítólag a Vadóckából ismert 19 éves Alex Pettyfer fog megformálni. :)

Azt hiszem, ez szörnyen jó hír! :D Első pillantásra nem tűnik egy drasztikus változásnak, de minden csak a megvalósítástól függ és Vanessa tehetsége meg van hozzá. Természetesen többhez is megvan, de ez pont egy olyan film, ami még karrierének kiépítésébe belefér. Egy lendületes, fiatalos, romantikus történet, egy klasszikus modern kori tündérmese, ami bizonyosan milliókat fog magával ragadni.

És Nessának már meg van a következő lépése, ami egészen más, mint amit eddig valaha is tett, ami lényegesen komolyabb és nehezebb szerep, de biztosan megoldja. A tegnapi nappal az régóta rebesgetett hír is megerősítésre talált, hogy Vanessa egyike lesz az 5 színésznőnek, aki főbb szerepet kap a Zack Snyder rendezte "Sucker Punch"-ban.


Sajnálatos módon azonban kénytelen-kelletlen az eddigi ötös keretből már sikerült három művésznőnek kihátrálnia. Előbb Amanda Seyfried, majd Evan Rachel Wood és Emma Stone is sűrű időbeosztásra hivatkozva visszalépett az izgalmas, sötét movie elkészítésétől, ami az 1950-es években játszódik.

A történet középpontjában álló fiatal lányt, Baby Doll-t - akit jelen állás szerint Emily Browning alakít majd -, mostohaapja elmegyógyintézetbe zárat, és öt napon belül lobotómiát akar végrehajtatni rajta. Amíg a lány ott van, elképzel egy alternatív valóságot, ahol el tud rejtőzni félelmei elől és abban a világban elkezdi megtervezni saját szökését.

A többiek Baby Doll intézetbeli társait alakítanák, akik szintén vele együtt utaznak a megálmodott világába. Jena Malone játszaná Abbie Cornish karakterének, Sweet Pea-nak húgát, míg Jamie Chung egy hatalmas szívvel megáldott country lányt.

Már a "Sucker Punch" hivatalos, amerikai megjelenési dátumát is nyilvánosságra hozták, ha addig nem változtatnak rajta semmit - ami nem valószínű -, akkor a tengertúli nézők 2010. október 8-ra válthatnak rá jegyet leghamarabb.

Ezt a filmet szintén Kanadában fogják forgatni Vancouver városában szeptembertől, ami előtt Vanessánk még egy másik filmjét, a "Bandslam"-et fogja népszerűsíteni.

Forrás: X

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése