2009. máj. 28.

100 legforóbb sztárpár


Zimbio osszeàlitotta a 100 legforobb sztràpàrt siker, vonzerő, népszerűség és maradó hatalom. Megtudja ki csinál bankot, ki ural Google kereséseket és azt, akiket életre szóló romantikára szánnak.


Zanessat a 18.helyre raktàk.100bol szerintem elégjo heltyfoleg hogy ennyire fiatalok.Nekunk akkor is Ok a No.1.


Biztosan jovore vagy utána Ok is benne lesznek az elso 3ban.

Olyan hireségeket utasitotatk maguk, utàn màr ilyen fiatalon mint:






Ime a tények:


Siker

Egy szóval.: Pénz. A forró hírességek majdnem mindig kivételesen gazdagok , annyira mi megcsapolt Forbesba és másik forrásokba felfedezni a fizetéseiket és nettó vagyonukat. Szintén tényezőket mint Oscar és Grammy kinevezéseknek találtunk / győzelmek.


Vonzerő

Az aztán elsőrangú kategóriánk gyakran a legnyilvánvalóbb ebben-felszínes ipar: Viktóriának ott van Secret, hogy formáljon? Állj meg. Nevetségesen szerencsés isten-adott gének? Alapos ellenőrzés. De ha valaki a többszörös ragyogásmagazinok fedőjén volt és/vagy egy csúcsminőségű, nagyprofilú márkával való megállapodás alatt van, ez felemeli a számaikat a listánkon.


Népszerűség

Néző jó és bank csinàlo óta szükségképpen ne tartson ott egy párt a nyilvánosság radar, úgy döntöttünk, hogy úgy ítéljük, hogy egy pár az idők száma által népszerűség ők az elmúlt hónapban Googled voltak. Megint a számok nem "fekszenek".


Maradó hatalom

Ez a kategória számításbaveszi a tényezők közül mindegyiket, ami összetart párokat.: gyerekek, házasság, együttélés és hosszú élet. Ha a pár bármelyik tagjának van a rövid, viharos kapcsolatok egy történelme,visznek be a pontotszerkezetünkbe.


Igen, volt néhány nyakkendő

És mióta nem tudsz számítani tudományra mindenért, a csillagjóslás ősi művészetéhez fordultunk hogy törjük össze őket.:A párok magas kompatibilitással előreugrottak, amíg azok, akiket ítéltek a csillagok, visszaestek egy nyílás.Valójában, extra bónuszként mindegyik cikk az alján tartalmaztuk mindegyik pár asztrológiai kompatibilitásának egy összefoglalását.Arra az esetre ha te babonás vagy vagy csillagjóslást tudománynak találsz.


Az elso nemmàs mint a régota eggyutt,rendkivul népszeruek és sikeresek és vonzoak a Brangelina pàros.Màsodik Beyonce és Jay-Z lett mindenki ismerik Oket is ok is régota a pàlyàjukon vannak.és a No.3. Beckhmamék igen népszeri futbalista Beckham és Viktoria pedig ismert nemcsak a jo dolgairol.Elso 3 helyezetet leirtam nézzétek meg tovàbb a listàn.és a Nekunk orokre az elso helyen àllo Zanessa.
Hírességpáros forróság mérojén 100%ig van a Vonzerő, Népszerűség.(Nem csodàlom.xP)én szerintem sokan a Marado hatalommal nem vagyunk megelégedve hisz azt nem jol értékelték de ez csak egy lista. de lent megtudod hogy miért is ekkora lett a Marado Hatalom méroje.

Siker:Zac 21 Vanessa 20 mindekettojuknek ott van a High School Musical Zacnek màr bemutattàk a uj filmjét a 17 Again-t Vanessanak van 2 szoloalbuma hamarosan bemutatjàk legujabb filmjét a Bandslam-et és még sok foszerepuk van a kozeljovoben, és lesz is.Vonzero.: Ha a High School Musicalre gondolsz Mindenkinek elkell ismernie a Zac és Vanessa a legédesebb pàr a helyszinen.Fényes hullàmai és tokéletes alakja és mérfoldhosszu szempillàk.


Népszerűség.:Az elmult honapban 4millioan nézzték meg a google-on Zanessa nevét egy honap alatt.és ez is felemelte a legnépszerubb pàrok kozé Oket a sok dolgon kivul.Nem volt szükséged a statisztikára hogy tudd azt.: High School Musical kulturális jelenség lett miközben fellendítette ezeknek a fiatal színészeknek a sztárhatalmat.


Maradó hatalom:A pár ifjúsága hátráltatja őket ezen a számoláson. Biztonságos feltenni, hogy több projektre fognak mozogni, megint hanyatt-homlok és eséssel fognak találkozni.A gyerekhez és a hàzasàghoz tul fiatalok még.


Kompatibilitás:A csillagok szerint, ezek kettőnek hatalmas lehetősége a hosszú távú sikerre van. Zac egy Mérleg, és Vanessa egy Nyilas, annyira ők mindkettő bájos és társadalmi. Amíg Zac nem válik túl ragaszkodó és Vanessa nem húzódozik elkötelezettségtől, együtt élvezhetnének egy boldog jövőt. Mióta a csillagok soha nem fekszenek, Zacnek azt kell játszania a bulvárlapokért való hűvösség, - - ő, teljesen suhant.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése