2009. máj. 10.

Bandslam Reel Thinking Event


Bandslam megjelenésének alkalmából a Summit Entertainment és a Walden Media össze fogja hozni a zenés film szereplőit és Los Angeles állam középiskolás diákjait egy napra, hogy megismerjék a zenei bizniszt egy interaktív oktatáson keresztül a The Grammy Múzeumnál Los Angeles városában május 15-én.


Aly Michalka, Vanessa Hudgens, Gaelan Connell, a film főszereplői, valamint a Hollywood Record-tól Mitchell Lieb segíteni fognak a tanulóknak megismerni a zene szerepét és pozitív hatását a társadalomban következő filmjük, a Bandslam alapján.


A program szerint a fiatalok a zenei intézkedésekről, a kompozíciókról, zenei kapcsolatokról fognak tanulni, és a zene fontosságáról a mindennapi életben. A Grammy díjas dalszerző, Lucy Walsh(az Eagles zenekar tagjának, Joe Walsh-nak a lánya), is részt fog venni a nap Kérdés-felelet programjában és élőben is fog énekelni a srácoknak. A programot rögzíteni fogják és el fogják juttatni az egész országban a középiskolákba.


A Bandslam egy vicces fiataloknak szóló mese, ami az élet nagy dilemmái között navigál, barátság és szerelem, pletyka és igazság, féltékenység és hűség, álmok és valóság között. Amikor a tehetséges énekes/dalszövegíró Charlotte Banks megkéri az új fiút, Will Burton-t, hogy segítse újonnan alakult rockbandáját győzelemhez az iskolák közötti versenyen, egyetlen cél vezérli: hogy bosszút álljon az egoista, zenész ex-barátján. Minden esély ellenére az együttesük felfedezi saját, egyedi hangzásukat, ami akár sikerre is vezetheti őket. De amikor minden katasztrófa beüt, választás előtt állnak: elfogadják a vereséget, vagy szembenéznek a zenével és kiállnak amellett, amiben hisznek?


Május 15-én a Reel Thinking névre keresztelt esemény szórakoztató, de informatív oktatási programokat kínál a The Grammy Múzeum, a Cable in the Classrooms, The National Association for Music Education (MENC) és a SchoolTube támogatásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése