2009. máj. 29.

Aly szülinapján


Március 25-én töltötte be 20. életévét a híres testvérpár idősebbik fele, Aly Michalka. Az Amerikában népszerű énekes és színésznő barátaival együtt pár nappal később Eva Longoria híres mexikói éttermében, a Beso-ban ünnepelt.


Ha emlékeztek Vanessa Hudgens, ill. párja Zac Efron és közös jóbarátjuk, Brittany Snow, valamint Jessica Stroup és Ryan Rottman is együtt érkeztek és távoztak a magyarul 'csók'ot jelentő étteremből, ahol nagyon kellemes hangulatban köszöntötték meg az ünnepeltet. Tortával, dallal...


És ezt honnan tudom? Maga Aly írta meg azon videó mellé, amit a napokban töltött fel az internetre. “Sziasztok srácok! Kerestünk néhány videót, amit föltölthetnénk nektek és ezt találtuk Aly 20 születésnapi vacsorájáról, még márciusból... nézzétek meg! Ott voltak a barátaink és rengeteg mókánk volt! Szóval ez csak egy apróság, amit megakartunk osztani veletek. Még keresünk olyanokat, amik jók lennének, beleértve néhány anyagot a stúdióból!! xoxo” - írta Vanessa kolléganője a Bandslam-ből.


A vidit itt megtudod nézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése