2009. máj. 1.

Bravo cikk fordítása


Los Angeles, éjjel 1 óra. Az egyik piros jelzőlámpánál egy pár várakozik. A lány kihasználja ezt a rövid szünetet, és összebújik a barátjával. Hirtelen egy paparazzi közeledik, és titokban filmezni kezdi őket… Ám a szerelmesek semmit sem vesznek észre. Egyszer csak azonban kibontakoznak az ölelésből, és a lány egyenesen belenéz a kamera lencséjébe. Ami totálisan lesokkolja, kezeit a szája elé kapja. Nagyon zavarban van, arcát igyekszik a hosszú hajzuhataga mögé rejteni. Magában számolja a másodperceket, amíg a lámpa zöldre nem vált, majd elhúzzák a csíkot, mindezt a kamera kereszttüzében. Hú, milyen kínos!


A lány, akit lekaptak, nem más volt, mint Ashley Tisdale. (23) Oldalán az új szeretőjével Scott Speerrel. (26) Ő csak nyugodtan bámult a kamerába, és mosolygott. Semmi meglepettség! A jelenleg a legszerencsésebb ember a világon, mióta ő lett kikiáltva Ashley legújabb klipjének, az It’s Okay, It’s Alright-nak a megrendezésére, valamint megnyerte azt a „futamot” is, amely a szuper csaj szívéhez vezetett. Az első nyilvános csók után, végleg befellegzett a bújócskának. Sajnáljuk srácok: az új szingli Ashley ismét elkelt, és létrejött Hollywood legújabb álom párja.


De ki az a cuki srác, aki hirtelen berobbant Ashley életébe? Kedves mosoly, ragyogó szürkéskék szemek, hétköznapi három napos borosta, és 198 centiméter. Ideális alany, akinek a vállán bátran sírhat a kistermetű High School Musicalből ismert lány. A fiú nem csak a megnyerő külsejével hódította meg Tisdale kisasszonyt: Mindketten a show biznisz szerelmesei. Scott nem csak Ashley videójának a rendezésénél működött közre, „kliensei” listája meglehetősen hosszú: Paris Hilton (28), The Veronicas, Az „American Idol” nyertes Jordin Sparks, valamint a Disney csajok, Aly és Aj. Mind odavannak a művészért, aki a Southern Kalifornia Egyetemen végzett médiaszakon Los Angelesben. A legnagyobb sikerét a karrierjében most érte el új barátnője által: Első helyezés a TRL Video Chart listáján. Ugyanis Scott rendezte Ashley debütáló számához készített videó klipet, a „He said, she said”-et is 2007-ben. „Az én klipem a legelső! Olyan hosszú ideje várok már erre a pillanatra! Ashley mesés egy csaj! Szórakoztató vele dolgozni!”- áradozott. Két évvel később a csodálat szerelembe csapott át. Miközben a negyedik közös videójukat készítették, csak úgy szikrázott körülöttük a levegő. Munka, mint randi forrás? Ez Ashley számára egyáltalán nem új. Ex barátjával Jared Murilloval is munka közben, a High School Musical forgatásán ismerkedett meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése