2009. máj. 10.

A gyönyörű szerelmesek



Zac Efron és Vanessa Hudgens szerepel az ausztrál Who Magazin 'Világ Legszebb Emberei' listáján is, ráadásul együtt... <3

A tinivámpíroktól és középiskolai kedvesektől kezdve a szellemeskedő kémekig, minden amire szükséged van a szerelem. Mindegy, hogy csak a kameráknak hamisítják vagy igaziak érzelmeik, ezek a tökéletes párok elbűvölik az embert.

A csillagok képernyőbeli fiatal szerelme igazi tündérmese románccá fonódott

"Amikor Zac és Vanessa egymásba estek a HSM1 készítésekor, filmkészítőként mi mind ezt mondogattuk "Hát nem édesek? Reméljük nem szakítanak!"" - mondta a High School Musical írója, Peter Barsocchini a trilógia csillagairól és valóéletbeli párjáról, a 21 éves Efron-ról és a 20 éves Hudgens-ről. "És lám, láthatjuk, mint a filmekben, maradási erőt mutatnak."

Három évvel a meghallgatások után Efron azt mondta: "Erős személyisége miatt egyszerűen túlragyog minden más lányt." Hudgens visszaküldi a bókot. "Amikor sikerül valakivel énekelned, akivel törődsz, az varázslatos."

De "Zanessa", ahogy a rajongók keresztelték el őket, nem csak a fiatal pop-kultúra szerelem szimbóluma - sokkal többet éltek át, mint a hirtelen jött sztárvilág, és egymás kedvenc virágára, születésnapjára való emlékezés, vagy hogy hogy szereti a másik a kávét: 2007-ben Hudgens-ről meztelen képek jelentek meg az interneten és továbbra is rendíthetetlen spekulációk vannak Efron szexualitását illetően. "Őszintén" - mondta - "ha az a legrosszabb dolog, amit az emberek mondani tudnak rólam, hogy meleg vagyok, akkor úgy gondolom, rendben leszek." Végszóként a Happy Ever After dallama...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése