2009. máj. 3.

V a Sucker Punch-ról


Vanessa a Sucker Punch-ról:
Egy bordélyban játszódik
A Sucker Punch című film leírásai azt ígérik: hogy ez lesz az a nagy szerep, ami lehetővé teszi Vanessa számára az átlépést a High School Musical-ből más filmes projektek világába; a karaktere egy lány, akit egy intézetbe utalnak be, ezért egy másik valóságba húzódik vissza.
Miután beszélgettünk a Bandslam-ről (egy film, ami hasonló jelegű, mint a High School Musical, tehát nem igazán eltérő szerep) körülírta a Sucker Punch-beli szerepét.A hangja kicsit idegesebb lett, de izgatottabb is egyben, amint mesélni kezdett: „Elvileg egy csapat lányról szól, akik egy utazásra vállalkoznak, mialatt egy bordélyban tartózkodnak. Ez nagyon izgalmas. A karakteremet Blondie-nak hívják. Nagyon erős személyiség. Egyszerűen izgalmas, mert annyira más, mint amit eddig bármikor csináltam. Nagyon komoly, egy kicsit merész. Vissza kell tartanom magamban a nevetésemet. Soha ezelőtt nem játszottam még ennyire kemény lányt.”
Jena Malone, Abbie Cornish és Emily Browning szintén szerephez jutottak a Sucker Punch-ban; az év folyamán leforgatják.
Hudgens azt mondja, pontosan tudatában van annak, kik a közönsége, és próbálja ezt szem előtt tartani, még ha olyan filmben vállalt is szerepet, ami egy bordélyban játszódik.„A közönség nélkül nem lennék itt. Tehát nem szabad elfelejtenem, kik ők és miért jönnek el megnézni amit csinálok. Tehát gondoskodom róla, hogy láthassák. Ők egy kicsivel fiatalabbak, mint én, ez fontos. Nem felelhetünk meg mindenkinek, tehát azt kell tennünk ami a szenvedélyünk és remélni a legjobbakat. Olyan karakterek után nézünk, amik érdekelnek, akikkel tudunk azonosulni, és megpróbáljuk ezeket a szerepeket jó rendezőkkel eljátszani.”

A másik nagy filmje, egy másik középiskolás románc, a Beastly, ami a középiskolás változata a Szépség és a Szörnyeteg mesének. Nem a Szörnyeteget fogja játszani, mondja, habár nevetett, mikor a bűvös fordítottját javasoltam – édes Vanessa, beképzelt Vanessa, aki bestiális kinézetű lénnyé változna és egy fiú szívét, nemes és igaz módon, csupán a személyiségével nyerné el. De nem. Alex Pettyfer fogja a Szörnyeteget alakítani. Na igen. A Szépség adott(elég) is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése