2009. máj. 9.

Hétvégi vegyes hírek



Ezeket a híreket nem közlöm külön hisz fölösleges mert csak kis jelentőségűek de azért megosztom veletek.Az ilyen hírek a vegyes hírek.Ma négy kisebb hírt osztok meg veletek.Bár a második az kicsit kérés is lesz.Hát akkor csapjunk bele a lecsóba:

Vanessa

1:Úgy tűnik megoldódni látszik V és Vieira pere. Vanessa ügyvédje nyilatkozott és egész bizakodó dolgokat mondott el a nagyérdeműnek:"Ügyfelem méltányolja, amit Mr. Vierra tett karrierje elején"- mondta Vanessa ügyvédje. "Boldog vagyok, hogy megtudjuk oldani a kérdésket úgy, hogy mindenkinek jó legyen."

Remélem ez a hír, nem csak kacsa, hanem tényleg így van és végre megoldódik majd ez az ügy is...

2:Kezdetét veszi Magyarországon a HSM Ice Tour! Remélem többeteknek megadatik, hogy láthassátok élőben a jégtáncot... Aki volt legyen olyan kedves és írjon egy veszámolót, amit majd közzétehetek! E-mail cím: wildcats14@citromail.hu

Ashley
3:Most bukkantam rá egy oldalon, hogy már fentvan az Ebayen az It's Alright, It's Ok kislemez a remixekkel együtt. Mindössze $15-ért lehet megvásárolni EZEN az oldalon.

4:Kedvencünk megint írt a Twitter oldalán, és ezúttal egy új képet is rakott fel. Pizzázás a stúdióban, elég sötét a kép,de látható, hogy Ashley a jobbszélen áll.

"Pizza party a stúdiónál! Igenigen"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése