2009. máj. 27.

A gyerekek le voltak nyűgöznek


Egy korábbi bejegyzésben már írtam Ash iskolai fellépéséről.A sajtó pedig ezt írta:


2 órára a titok kiszivárgott.Az összes Indian Prairie School District tanuló "titokzatos módon" korán kikéretőzött az óráról a doktorhoz vagy mosdóba a mobiltelefonjukkal.Ezek után, egy nem mindennapi Disney sztár adott ingyen koncertet Aurora-ban. A High School Musical sztárja, Ashley Tisdale elhozta a bandáját a Steck Általános Iskolába. Tisdale egy ingyenes promociós show-t adott elő sikítozó tanulók százainak és a tolongó többieknek, akik a fekete kerítésen kívül küzdöttek a jobb helyért, hogy jobban láthassák kedvencüket.


A Granger Middle School tanulói, Amanda McDonough és Anapaula Mejia, 14 éves lányok 12.30-kor jelentek meg az első sorokban. Izgalommal sikoltoztak és biztosították maguknak a megfelelő helyet.


"Természetesen rajongók vagyunk. Az IPodunkon rajta van a zenéje," mondta McDonough a már barna énekesnőről, aki a nyáron új albummal jelentkezik.


"De az öcsém szerencsés. Ő bejutott," mondta McDonough elnézve a hatalmas fehér sátorra, ami a Steck egész füves terét beborítja.


"Nem tudott aludni tegnap éjjel," mondta McDonough anyukája, Janine a 12 éves fiáról, Ryan-ről. "Ez egy nagy durranás."


A Steck tanulói hetek óta tudják, hogy valaki érkezik majd az iskolájukba fellépni. Haza voltak küldve engedéllyel a szülőknek, bemutatva a jogokat, hogy fényképezve legyenek és csicseregve, féktelenül szaladtak végig nem csak az iskola termein, hanem az egész iskola területén.


Tim Fernandez és Tommy Wozniak 16 éves fiúk, mindketten a Waubonsie Valley High School tanulói, elkéretőztek az iskolából, hogy egy pillantást vethessenek a pop sztárra.


"Szerettük A High School Musical-t," mondta Fernandez, "És itt élek a focipálya közelében, szóval furcsa, hogy itt van."


Fernandez nem hagyta ki a sátrat, a mikrofonokat, a fényeket, a színpadot, amik csütörtök délután voltak felállítva - ahogy a hatalmas Ashley Tisdale feliratot sem. Eltervezte, hogy csak néhány embernek mondja el, hogy mi lesz ott. De több száz másik ember is ezt tervezte és 13.30-ra már a fekete kerítés mögé voltak szorítva, féltékenyen nézve a sikoltozó általános iskolásokra odabenn.


A mobiltelefonok magasan a fejük fölött voltak tartva, a diákok vadul táncoltak, tapsolva és ordítva "Ashley, Ashley, Ashley" a színpad felé. Az idő mintha megállt volna...aztán megtörtént.


Először jött a dobos és a gitáros. A tapsolás erősödött. Aztán a háttérénekes foglalta el a helyét a mikrofon mögött.


"Ashley, Ashley, Ashley," ordította a tömeg.


Aztán ott volt - a pop ikon, az ő játszóterükön, énekelt a focipályán, ahol ők játszottak órákkal azelőtt.


"Hetek óta nagyon izgatottak," árulta el Janine McDonough, akinek a gyerekei az iskolába járnak. "Nem tudom hogyan tartják kordában őket ma."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése