2009. máj. 15.

Vanessa Hudgens a sétánykirálynő


Vanessa sok szépségranglistát kap és ez magasabbá és magasabbá emelik. Nemrég őt besorolták Maximban Young Hot Hollywood 2009. és az FHM 100 Worlds Hot Woman és a Maxima Hot Woman.és tavaly is mindegyikbe bent volt biztos vagyok benne hogy a jövőbe mindig bent lesz. és a karierje ahogy Kedvesének Zaciinek is mégjobban fog felfele ivelni.


Disney legveszélyesebb leánykája a fő ok tudjuk, hogy High School Musical. Vanessa szépsége a Fülöp-szigeteki egy keveréke, Native American, kínai, latin, és ír, vagyis egy pillantás miközben fellebbez az egész világon elterjedt hálózatára, pubirajongók és International Daynél jóízűbb a Maxim étteremben.


Sokkal több mint csak egy csinos,gyönyörű arc, Vanessa két szólóalbummal egy bimbózó popsztár az apró öve alatt. Arra számít, hogy abból több, hogy énekel, vált irányt 2009 Bandslamjében tartott bemutatón, amibe még bekapcsolódik, egy másik helyes középiskolai zene csoport.A 2010re várható Beastly és 2011re elkészüéő Suncker Punch is a a tarsolyába lakozik és persze a jövöben még sok más. Miért együtt étkezik egy nyerő képlettel?
Vanessa 12. és ként bent volt 2008 Hot Young 100.
Maxima 100.Hot Woman in the World 27.
FHM 100.Hot Woman in the World28.

1 megjegyzés:

  1. forràs? mert ez is tolem van és én forditotam az én idombe telett.
    forràs.:zanessaforever-love.blogspot.com

    VálaszTörlés