2009. máj. 2.

GP kritika


Az ashleytisdale.org készítőinek egy ismerőse volt olyan szerencsés, hogy megjelenés előtt meghallgathatta az albumot, amiről volt szíves egy kritikát is mellékelni. Először mindent egybevéve értékelte az albumot, majd egyenként kivesézte a CD-n található dalokat is. Első körben én a rövid összefoglalót magyarizáltam nektek, ha van aki igényt tart a további elemezgetésre, az sikítson egy nagyot a chatbe és már jön is. Na, de elég a szóból, itt is van a kritika:


Felejtsétek el a rágógumit, a cuki szőke tincseket, a High School Musical nevezetű jelenségből. Ez a csaj valóban végzett a gimnázium világával, és dögösebb, mint valaha!Ashley Tisdale nem csak sötétebb loknikkal tért vissza, hanem egy egészen új hangzással is. Ashley legújabb a Warner Bros. Által kiadott albuma, a „Guilty Pleasure” egy lendületes, és komolyabb pop-rock hangzást mutat be nekünk, ami tökéletes passzol Ashley új külsejéhez, és jelenlegi életéhez. Ez az album egy olyan zenekeverék, amire könnyen rá lehet hangolódni.


A legelső dal gitárfelvezetéssel lazán lehetne a CD himnusza is, ez az „It’s Okay, It’s Alright”. Aztán ott van a jellegzetes old school hangzású Masquerade is, amin keresztül könnyen ki lehet kapcsolódni, és zúzni egy sort.


Ne gondoljátok azt, hogy Ashley egy egyslágeres sztárocska! A Guilty Pleasure olyan érzelmes balladákat is tartalmaz, mint a „Me Wituhout You”, vagy a „What If”, amelyekkel mindenki összefüggésbe hozható, aki éppen kapcsolatban van.


Ezután az album váratlan fordulatot hoz, amikor a rock sztár imidzset felváltják a szexi klub dalok, a „Crank It up!” egész biztosan nagy buli kedvenc lesz.


Röviden összefoglalva a „Guilty Pleasure” egy olyan mestermű, amely nem fog rajongás nélkül maradni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése