2009. máj. 23.

Magyar Bravo Tizzy-ről


A magyar Bravo szímlapján Tizzy szerepel így gondoltam megveszem és azok számára akik nem bírják megvenni azoknak begépelem.Ezt vegyétek egy bónusz ajándékként,mert kicsit le vagyok maradva a frissekkel de ma megpróbálom behozni a lemaradást.


A szomorú múlt
Jareddel 2 év után határoztak úgy: nem érdemes tovább kínlódniuk egymás mellett, hisz Ash elfoglaltságai miatt alig találkoztak, az együtt töltött napok pedig a megszokás unalmába fulladtak. Ashley barátnői aggódtak, hisz a HSM-sztárt nyomasztotta a kapcsolat kilátástalansága? „ Ash nem az a típus, aki szívesen beszél az érzelmeiről, de nyilvánvaló volt, hogy ennek a románcnak lőttek. Az utóbbi hónapokban jóformán egyáltalán nem készült Ashley-ről olyan fotó, amin ne rejtette volna hatalmas napszemüveg mögé szomorú arcát. Ez nem mehetett így tovább ! " A nagy döntés óta megváltozott, a lányt mintha kicserélték volna ! Ashley rengeteget nevet, felszabadultnak tűnik, egyszerűen ragyog a boldogságtól. Ám az öröm nem csupán a szakításnak köszönhető ! „Mióta újra barna vagyok, a fiúk egészen más szemmel néznek rám. A nagymamám mondogatta mindig, hogy a férfiak a szőkékkel randiznak, de a barnákat veszik feleségül. Most már belátom, mennyire igaz !”- nevetett Ash egy interjújában, majd hozzátette: szeretne két év után egy picit egyedül maradni, és eszében sincs elsietni egy új kapcsolatot. Vagy mégis ?

A boldog jelen
A mostanában feltűnően mosolygós Ash-t egy pasi oldalán látni. Bárhol is tűnnek fel, azonnal érezni, hogy több van köztük barátságnál. De ki lehet ez a srác ? Ő Scott Speer, akivel új klipjének forgatásán melegedett össze. A 26 éves rendezővel nem új keletű az ismertsége, hisz 2007 óta többször is dogoztak együtt. Scott nevéhez kötődik Ashley több videója: Scott felelt a He Said, She Said, a Not Like That és a Suddenly klipjéért is, eddig azonban (állítólag) csak szimpla munkakapcsolat volt közöttük. Az It’s Alright, It’s OK kétnapos felvételén viszont már más szemmel néztek egymásra, mintha fellobbant volna a láng, lehetett érezni közöttük a vibrálást. A kamerák mögött dolgozó stábtagok is elámultak, mikor az egyik jelenet felvételének végén Ash Scott karjaiba omlott, majd csillogó szemmel bámult a srácra. Persze Scott nem merte megcsókolni, hiszen mindenki rájött volna, hogy mi a helyzet. A párocska egyébként nem bujkál, sőt a szemtanúk szerint Ashley az európai promóciós turnéjáról visszatérve a repülőtéren randizott Speerrel, aki egy óriási virágcsokorral várta. A lány egyből a nyakába ugrott, és együtt taxiztak a belvárosba. Ez már szerelem , bárki bármit mond ! A gond csupán az, hogy nem tudni, Ash mennyire gondolja komolyan ezt a kapcsolatot, noha Scott már családra vágyna. Lehet, hogy hamarosan új pasival láthatjuk ? Nincs kizárva, pláne, hogy hódolókban mostanság nincs hiány…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése